Jogi nyilatkozat

A szabadkomuves.hu oldalon található tartalmi, technológiai elemek kizárólagos jogtulajdonosa vagy a jogtulajdonos engedélyével, használója a Magyarországi Jánosrendi Symbolikus Nagypáholy Egyesület.

Az oldalakon található információk teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a Magyarországi Jánosrendi Symbolikus Nagypáholy Egyesület írásos beleegyezésével történhet.

A Magyarországi Jánosrendi Symbolikus Nagypáholy Egyesület kizárólagosan jogosult az oldalán található tartalom, különösen az adatok, információk, ábrák és fotók – valamint ezek elrendezésének – meghatározására és módosítására. A Magyarországi JánosrendiSymbolikus Nagypáholy Egyesület a felhasználók számára általában elérhető technikai lehetőségek felhasználásával igyekszik ezen jogának biztosítására.

A weblap tartalmába történő bárminemű jogosulatlan beavatkozás tilos, e tilalomba ütköző magatartás ellenében a Magyarországi Jánosrendi  Symbolikus Nagypáholy Egyesület igénybe veszi a magyar jogrend által biztosított valamennyi törvényes lehetőséget.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!